L’actor gandià de 25 anys, Adrià Ordines Torres és el nou responsable de l’Escola Municipal de Teatre d’Oliva. Amb una dilatada trajectòria professional en el món del teatre, malgrat la seva joventut, ha exercit d’actor i en la direcció de diverses obres de teatre.

També ha treballat en diferents animacions com Betlem Vivent, Cavalcada de Reis, Medieval, Halloween, Carnestoltes, Pirata en el Galeón del segle XVII, en la cavalcada de la nit de Sant Joan i Destapa’t, entre altres, totes a la ciutat de Gandia. Els quatre últims estius ha estat com animador en el RH Hotel Bayren.

En la seva faceta d’ensenyament, ha estat organitzant tallers d’improvisació teatral, risoterapia, teatre per a nens, lectura dramatitzada i conta contes amb valors en l’associació Midrashic coincidint amb participants de Espurna i a les Biblioteques Municipals de Gandia,. S’ha dedicat de ple a treballar amb organitzacions que conviuen amb persones posseïdores d’alguna diversitat intel·lectual i/o física.

A nivell formatiu, ha realitzat diferents cursos amb Act&Play d’improvisació teatral i alumne de l’Escola del Teatre Serrano, formació clown amb Marcelo Katz, amb Payasospital, és monitor en oci i temps lliure i es troba realitzant cursos formatius de locutor de ràdio i televisió, i presentador compaginant-ho amb la formació de director d’animació.

L’objectiu d’Adrià Ordines en aquesta nova etapa passa per aprofitar tot la bona feina realitzada durant els últims anys i tractar d’aportar nous coneixements i idees per a continuar creixent.

Les inscripcions seran gratuïtes i s’obriran en breu des del departament de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva, amb diferents grups en funció d’edat i experiència.