L’exposició «Des del Confinament» és un recull de fotografies realitzades per l’alumnat de la Universitat Popular de Gandia (UPG), durant la primera onada de la pandèmia.

La iniciativa l’enceten els monitors de fotografia de la Universitat Popular de Gandia, Ana Amesti i Pere Huerta, que van proposar durant el confinament del Covid19 un repte didàctic, atractiu i divertit a l’alumnat: que continuaren fent fotos en casa i anar compartint-les a través de les xarxes. Una pràctica no sols interessant i fructífera fotogràficament, sinó que també ha esdevingut una crònica col·lectiva en imatges de la realitat complicada que ens ha tocat viure.

La mostra Des del confinament, imatges de la pandèmia» és el resultat imprés d’esta iniciativa que permet poder continuar actius, inquiets i solidaris quan venen mal dona-des.

Autors i autores

Els autors de les imatges son Andrea Lloret, Antonio, José Moncho Selfa, Carlos Rodríguez, Carmelo Miñarro, Conchin Rodriguez, Dolores Ibáñez Miñana, Elena Meló, Fernando García, Graciela Boix Pastor, J. V. Torija, L. Moreno, Lety Sanz, Liena Reyes, Lola Ibáñez, Luis Escobar de la Paz, Rosade Pons i Teresa Canut Mengual.

Els comissaris son Ana Amesti, Lorena Gorrita, Pere Huerta i Boro Mañó.

L’exposició es va obrir ahir dimarts al públic i es podrà visitar fins el 18 de desembre en la Sala Tossal, de l’edifici situat al nº 8 del carrer Tossal de Gandia. A causa de les mesures de prevenció respecte a la normativa sanitària, només s’admet la presència de 6 persones en la sala i, és per això, que no hi hagut inauguració oficial.