La Colla de Dolçainers Fa-resol va omplir de música i alegria els carrers amb motiu de l’arribada dels Reis Mags a Ador. Els xiquets i les xiquetes van ixir al carrer a esperar i saludar a ses Majestats, com es pot veure en la imatge superior del passat dimarts.

En el Real de Gandia els Reis Mags van optar per les motos d’abans (les més semblants a la Vespa) per fer el seu recorregut pel municipi. La imatge de dalt és indicativa de com va anar la visita dels d’Orient per la població per a vore a tots els menuts.

La banda de música de l’Alqueria de la Comtessa va amenitzar la cercavila dels Reis Mags per tot el poble durant la vesprada del passat dimarts. Els xiquets i les xiquetes van gaudir del bon ambient i dels regals que repartiren Gaspar, Melcior i Baltasar.

Tavernes de la Valldigna va viure la cavalcada de la pandèmia amb els Reis Mags dalt de cotxes descapotables per a que tot el veïnat poguera gaudir de la seua presència, especialment els més menuts. Dalt, una imatge de la comitiva per la plaça Major.

A Vilallonga la festa dels Reis Mags també es va celebrar, en este cas amb Gaspar, Melcior i Baltasar a lloms dels cavalls, com es pot vore en la imatge. La música tradicional valenciana de la dolçaina i el tabalet va ser testimoni de la presència de ses Majestats.

Palma de Gandia va voler que els seus menuts gaudiren dels Reis Mags de manera molt directa, donat que ses Majestats van rodar pel poble amb vehicles com els que es poden veure en la imatge superior. La festa va ser completa amb les mesures de seguretat pertinents.

A Potries la cavalcada del dia 5 es va desenvolupar amb els Reis Mags motoritzats però de la manera més moderna. Sobren les paraules per definir com es van quedar els veïns quan vore als Reis d’Orient dalt de les màquines que apareixen en la imatge.

Els Reis Mags anaren a Beniflà repartint regals i alegria casa per casa. La gent no va a anar a esperar-los, sinó que ses Majestats visitaren cada habitatge per omplir de goig als xiquets i les xiquetes. L’Ajuntament, com en tots els municipis, va organitzar l’acte.

Xeraco va anunciar la Cavalcada dels Balcons i ho va fer realitat, com es pot vore en la imatge. La gent va saludar a ses Majestats des de les seues cases, concretament des dels balcons. Les mesures anticovid es van complir amb la màxima exigència.