Síguenos en redes sociales:

El Premi de Narrativa Infantil de la Safor arriba a la 30ª edició

El concurs que organitza la Mancomunitat de Municipis està dotat amb 3.000 € i la publicació de l’obra

La Mancomunitat de Municipis de la Safor convoca el Premi de Narrativa Infantil Carmesina de la Safor en la seua XXX edició. Aquest premi està molt ben considerat i té un gran prestigi dins del món de la literatura infantil, amb una dotació econòmica 3.000 euros i la publicació de l’obra.

També se’n publiquen algunes obres finalistes si l’editorial ho estima oportú. Les obres premiades i finalistes són editades per Tàndem Edicions, del grup Edicions Bromera, i compta amb el suport de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua. La presentació d’originals finalitza el 27 de febrer. Els originals que opten al premi s’han de presentar per quintuplicat a les dependències de la Mancomunitat de Municipis de la Safor (avenida República Argentina, núm. 28, 46702 Gandia)

L’objectiu d’aquest premi, que va nàixer a l’any 1990, és el de donar suport a la creació literària en la llengua valenciana i facilitar l’edició d’obres en valencià adreçades a la població infantil entre 8 i 11 anys. L’àrea d’influència és Catalunya, les Illes Balears i la Comunitat Valenciana, encara que també, de vegades, hi arriben originals d’Itàlia, França i altres comunitats espanyoles.

Les narracions han de ser originals i inèdites, escrites en valencià, i tindran una extensió entre 25 i 60 pàgines DIN A-4, mecanografiades a doble espai. Poden presentar-se escrites per una cara o per les dues.

Jurat qualificador

El jurat d’aquesta edició està format per Joan Portell, Gonçal López-Pampló, Artur Ahuir (membre de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua), Clara Berenguer i Esther Climent, qui va ser la guanyadora de l’edició anterior. El veredicte del jurat es farà públic el dia 23 d’abril de 2021. No es retornarà els originals presentats.

Pulsa para ver más contenido para ti