El CEIP La Carrasca d’Oliva i la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament han organitzat, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, una sèrie de conferències que posen en valor el papel de la dona en diferents àmbits de la societat.

Les jornades es van inaugurar dimecres, 3 de març, amb la conferència de dos referents com l’escriptora Irene Verdú, i la tenista professional, Carla Pons.

Hui divendres serà el torn de la cantautora Judith Roig i de la doctorna en medicina, Anna Parra.

La programació es tancarà dilluns, 8 de març amb la participació de la jugadora de bàsquet professional d’Oliva, Irene Garí, en format d’entrevista on line a les 10 hores. I a continuació, a les 12 hores tindrà lloc la conversa amb l’escriptora novel, Paula Bernabeu de forma presencial on parlarà de l’experiència de publicar el seu primer llibre Súbditos de la Inocencia.

Tant la regidora d’Igualtat, Anna Mena, com la regidora d’Educació, Maria Josep Llorens, han volgut reforçar el missatge que des del centre educatiu de la Carrasca i amb la seua directora, Fani Tur, al capdavant han volgut llançar a la societat per «retre homenatge a les dones que treballen i destaquen en diferents camps».