El IV concurs de cartells «Gandia lliure de fum de tabac» ja té guanyadors. Kristiyana Krasenova Asenova, alumna de 1r d’ESO de l’Escola Pia ha obtés el primer premi i el seu cartell promocionarà la campanya de la UPCCA de l’any vinent per aquesta jornada commemorativa.

El segón premi ha sigut per a Miguel Àngel Esteve Vidal, alumne de 2n d’ESO del Col·legi Los Naranjos, mentre que els accèssits han estat per a Laura Aragonés, alumna del Col·legi Carmelites i África Calvillo Herrera, alumna del Centre Esclavas del Sagrado Corazón de Jesús.

Esta iniciativa, promoguda per la regidoria de Sanitat i Polítiques Saludables de l’Ajuntament de Gandia, té l’objectiu de sensibilitzar i prevenir el consum de tabac en la població jove, a través de la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) i el Centre de Salut Pública de Gandia.

Enguany s’han presentat 130 propostes per l’alumnat de 1r i 2n d’ESO dels centres educatius de Gandia. Els cartells que complien els requisits del concurs estaran exposats al Claustre de la Biblioteca Pública Municipal Central Convent de Sant Roc fins al dilluns 31 de maig.