Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Almoines enceta una campanya per a controlar i multar les motos sorolloses

Este estiu han augmentat les queixes veïnals pels tubs d’escapament lliure sense silenciador homologat

L’Ajuntament d’Almoines ha encetat una campanya de control de les motos sorolloses que també inclou els ciclomotors. L’objectiu és garantir la seguretat i el descans dels veïns i veïnes després de que este estiu s’haja produït un increment important de queixes per les molèsties produïdes pels tubs d’escapament lliures, és a dir, sense silenciador homologat.

Estes motos sorolloses incomplixen l’Ordenança Municipal de Mobilitat, el Decret del Consell 19/2004 de 13 de febrer i el Reglament General de Vehicles.

És per este motiu que la Policia Local d’Almoines ha encetat una campanya en la qual es realitzaran controls aleatoris durant les pròximes setmanes per tal de controlar les emisions sonores i contaminació acústica (DB), especialment en motocicletes i ciclomotors.

Com bé es diu des de el propi Ajuntament d’Almoines «Circular amb moto està molt bé però complint amb la normativa».

La Policia Local i el propi Ajuntament deixen clar que no es tracta de sancionar econòmicament als infractors de les lleis pel simple fet de multar (#noesperlamulta) sinó d’intentar conscienciar al veïnat a tindre un major i millor convivència.

Compartir el artículo

stats