Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

El CDR promou el relleu generacional a les terres de la Safor

El Centre de Desenvolupament Rural busca joves que treballen al món rural de la comarca

El Centre de Desenvolupament Rural de la Safor (CDR) ha impulsat un banc de terres comarcal per promoure el relleu generacional agrícola i evitar l’abandonament dels oficis al camp.

La iniciativa està en marxa des del 2018 i compta amb el suport de l’ONG Confederación de Centros de Desarrollo Rural i el projecte educatiu Escola de la Terra, que pretenen sensibilitzar i conscienciar els joves sobre el despoblament i la necesitat de l’emprenedoria que existiex al món rural.

Subvencionat pel Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, el programa està present a huit comunitats autònomes del país i treballa en atraure persones joves que coneguen les oportunitats que existeixen al món rural en forma de cessió, arrendament, lloguer o venda, o que vullguen treballar les once parcel·les agrícoles que disposa de moment.

L’entitat comarcal treballa, a més, en promoure el sector primari amb cursos, xerrades,formacions i, fins i tot, un servei individualitzat d’acompanyament per a les persones que s’animen a montar un negoci.

Els interessats poden contactar amb l’equip de desenvolupament sostenible del mateix Centre de Desenvolupament Rural de la Safor mitjançant la direcció de correu electrònic «despoblament@fpsafor.com».

Compartir el artículo

stats