Amb motiu del Dia de la Valldigna, celebrat el 15 de març, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha presentat el còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda" a l'alumnat dels centres educatius vallers i l'Escola d'Adults Bolomor.

Es tracta d'un monogràfic amb divertides historietes il·lustrades que repassen la història, tradicions, cultura i patrimoni del poble.

Les regidories d'Educació i Promoció Lingüística han impulsat el còmic junt amb l'editorial Camacuc i la inestimable col·laboració especial i els coneixements històrics dels cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar.

La portada del còmic Levante-EMV

La pròxima setmana es farà la presentació del còmic a la ciutadania vallera.

La regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, han destacat que "este còmic és una magnífica eina per a donar a conéixer la història de Tavernes de forma divertida i promoure la lectura en valencià entre els i les jóvens".

Dins de la mateixa iniciativa, s'han elaborat també còmics per la diversitat sexual i contra l'assetjament escolar, amb la finalitat que el professorat tinga nou material didàctic per a ampliar el treball de conscienciació en les aules.