El còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda" es presenta als centres educatius

L'Ajuntament aprofita el Dia de la Valldigna per a que la publicació siga coneguda

Una imatge de la presentació del còmic

Una imatge de la presentació del còmic / Levante-EMV

Ana Guerrer

Amb motiu del Dia de la Valldigna, celebrat el 15 de març, l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna ha presentat el còmic "Tavernes de la Valldigna, digna de ser coneguda" a l'alumnat dels centres educatius vallers i l'Escola d'Adults Bolomor.

Es tracta d'un monogràfic amb divertides historietes il·lustrades que repassen la història, tradicions, cultura i patrimoni del poble.

Les regidories d'Educació i Promoció Lingüística han impulsat el còmic junt amb l'editorial Camacuc i la inestimable col·laboració especial i els coneixements històrics dels cronistes oficials de Tavernes, Encarna Sansaloni i Pep Ciscar.

La portada del còmic

La portada del còmic / Levante-EMV

La pròxima setmana es farà la presentació del còmic a la ciutadania vallera.

La regidora d'Educació, Fina Vercher, i la de Promoció Lingüística, Àngela Llinares, han destacat que "este còmic és una magnífica eina per a donar a conéixer la història de Tavernes de forma divertida i promoure la lectura en valencià entre els i les jóvens".

Dins de la mateixa iniciativa, s'han elaborat també còmics per la diversitat sexual i contra l'assetjament escolar, amb la finalitat que el professorat tinga nou material didàctic per a ampliar el treball de conscienciació en les aules.