El Teatre Serrano acull el Réquiem de Mozart, un espectacle de dansa

L’obra es representa a les 20 hores d'aquest dimecres, 5 d'abril

Una imatge de l'obra

Una imatge de l'obra / @Josep Guindo

Ana Guerrer

El Teatre Serrano de Gandia acull aquest dimecres, 05 d’abril a les 20:00 hores, l’obra "Réquiem" de Mozart, espectacle de dansa contemporània interpretada en escena per 12 ballarines i ballarins i que reflexiona sobre la vida, la mort i les injustícies. 

Un homenatge al concepte de justícia amb la que hem de viure la vida, tal i com ho expressa el mateix compositor als seus poemes. L’obra parteix des de la relació privada que tenia Mozart amb Déu en el moment de concebre el Réquiem i expressar la veu de les danses antigues i religioses. 

Els conceptes dels textos del Réquiem, escrits en 1790, continuen d’actualitat. La coreografia de l’espectacle parteix de danses religioses i espirituals de diferents cultures i estils portades a un codi contemporani. 

Un ball astronòmic creat pels egipcis i després imitat pels grecs que es va reduir a una representació de passos molt estudiats i figures relacionades amb el moviment dels astres: danses africanes, budistes, indígenes i àrabs que hipnotitzen el públic de la mà de María Rovira, directora i coreògrafa de l’espectacle que compta amb el Premi Nacional de Dansa per la seua trajectòria artística nacional i internacional.

Amb el Réquiem la companyia Crea Dance Company va guanyar el Premi Butaca 2020 com a Millor Espectacle de Dansa així com el Premi del Públic del Teatro Las Rojas de Toledo en 2021. 

El preu per espectacle és de 15-12-10€ segons la zona i les entrades es poden adquirir través de www.cultura.gandia.org i també en la taquilla del Teatre Serrano, des d’una hora abans de la funció.