Ana Mena encapçalarà el primer dels grans concerts de la Fira i Festes 2023

Actuarà el 29 de setembre al parc de la Festa

Imatge de l'acte de presentació del concert de Ana Mena

Imatge de l'acte de presentació del concert de Ana Mena / Àlex Oltra

Ana Guerrer

Ana Mena actuarà a Gandia el pròxim dia 29 de setembre amb motiu de la Fira i Festes. Així ho ha informat l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, qui ha comparegut en roda de premsa juntament amb la regidora delegada de Cultura, Balbina Sendra i Virginia Pastor, de l'empresa Crash Music.

D'aquesta manera, el primer dels concerts anunciats comptarà, a més a més de Mena (revelació del pop espanyol que ja ha traspassat les nostres fronteres, triple disc d'or i més d'1,3 milions de seguidors a Instagram), amb les actuacions del cantautor DePol i el DJ gandià Pablo Mas, conegut entre el públic més jove.

Prieto ha destacat que el parc de la Festa i els espectacles musicals i concerts que s'ofereixen durant la Fira són possibles gràcies a la col·laboració publicoprivada que permet esdeveniments de gran format. "El nostre objectiu és continuar consolidant un model de Fira i Festes de proximitat, participativa, on el ciutadà és el protagonista del carrer. Un model que després la pandèmia s'ha potenciat i que cada vegada consolida nous espais i formats. Esperem que l'edició d'aquest any siga una de les millors i que atraga persones de tota la comarca i de la comunitat".

Per la seua banda, Sendra ha informat que des del departament es treballa des de fa més d'un any en la programació de la propera Fira. "Ja hem passat el Pirata, anem camí de Mediterranea Festival i la Fira serà el colofó musical a uns grans mesos. Seran nits inoblidables i en pròxims dies continuarem desvetllant els propers cartells".

Finalment, Virginia Pastor ha agraït a l'Ajuntament de Gandia la seua col·laboració i ha destacat que Ana Mena és un artista ja consolidada a molts països i que l'espectacle que presenta està dirigit a tots els públics. Sobre Pablo Mas va destacar la seua tasca com a Productor i sobre Depol va posar en valor la seua posada en escena.

Les actuacions començaran a les 22.00 hores i les entrades es podran comprar a Internet a un preu de 20 euros.