Oliva celebra al Centre Polivalent la Fira de les Súper Rebaixes

Més de 20 comerços oferixen els seus productes als visitants este cap de setmana

L'alcaldessa d'Oliva i el secretari d'ACCO amb els cartells promocionals de la Fira

L'alcaldessa d'Oliva i el secretari d'ACCO amb els cartells promocionals de la Fira / Ajuntament d'Oliva

Ana Guerrer

El Centre Polivalent d'Oliva acollirà el dissabte i diumenge 9 i 10 de setembre, la XIII Fira de les Súper Rebaixes organitzada per la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants d'Oliva ACCO.

Més de 20 comerços oferiran als visitants productes actuals de màxima qualitat amb grans descomptes, en horari 10.00 h a 14.00 h i de 16.30 h a 20.00 h els dos dies.

Una gran gamma de productes es podrà trobar en aquesta edició de la Fira: moda per a dona, home, jove, xiquets i nadons, llenceria, roba i equipament esportiu, calçat, productes naturals, mobles i decoració, impremta i molt més.

Els comerços que estaran presents en aquesta edició de la Fira de les Súper Rebaixes són: Món Menut, La ventanita de mis niños, Rosa dona, Medes Sport, Mavi Robes, Mira_m mayoral, Roseta, Coqueta, Rafael moda, Inma Savall, El punto natural, Arpe óptica, Nadons shop, Caché, Gauss, Original Regals, Intima, Atypical, Candela, La vila muebles, Imprenta Colomar i Academia Cantera de empresas.

La fira comptarà, com en passades edicions, amb la venda de €ur-ACCOs. El client pagarà 20 euros per 30 €ur-ACCOs, obtenint així un descompte directe de 10 euros. Els €ur-ACCOs podran gastar-se en qualsevol comerç de la fira durant el dissabte i el diumenge.

Com a novetat, enguany la fira de les "Súper Rebaixes" comptarà, gràcies a Cantera de Empresas, amb una "Legoteca" amb peces de Lego, on les famílies podran divertir-se muntant figures. També tindrem atraccions infantils.

L'Alcaldessa d'Oliva, Yolanda Pastor, i el secretari d'ACCO, Francisco Martínez, han presentat la Fira.