Júlia de Tavernes i Claudia de l'Alqueria, en el II Trofeu Rolser de raspall femení

El campionat es juga del 5 al 9 de desembre i visitarà els trinquets de Dénia, Bellreguard i Pedreguer

Claudia, de l'Alqueria de la Comtessa

Claudia, de l'Alqueria de la Comtessa / El Zurdo

Ana Guerrer

El II Trofeu Rolser de raspall femení professional reunirà a les millors jugadores del raspall, amb el patrocini de la coneguda empresa de la Marina Alta.

Després de l’èxit de l’any passat, enguany el II Trofeu Rolser de raspall femení creix i es jugarà en tres dies i seus diferents, amb 2 categories, 8 equips i 16 jugadores.

El II Trofeu Rolser arranca este dimarts 5 de desembre al trinquet de Dénia. A partir de les 17:00 hores es jugarà la primera semifinal de la categoria B. Erika de l’Alqueria d’Asnar i Claudia de l’Alqueria de la Comtessa s’enfrontaran a Vanessa de Moixent i Marina d’Algímia d’Alfara.

A les 18:30 es disputarà la primera de les semifinals de la màxima categoria. Victoria de València i Anabel de Tavernes Blanques s’amidaran contra Aida de Moixent i Myriam de l’Alqueria d’Asnar. 

El dijous 7, l’activitat d’aquest II Trofeu Rolser es traslladarà a Bellreguard. També des de les 17:00, Clara de València i Júlia de Tavernes de la Valldigna es veuran les cares contra Aina de Meliana i Isabel de Rafelbunyol en la segona semifinal de la categoria B. 

A continuació, a les 18:30, Ana de Beniparrell i Amparo de Moncada es disputaran contra Irene de Massamagrell i Mar de Bicorp l’altra plaça a la final de la categoria A.

Els equips guanyadors de cada semifinal es citaran el dissabte 9 al trinquet de Pedreguer, que tornarà a posar la guinda al Trofeu Rolser. A les 16:30 està prevista la final de la Categoria B. Abans de la gran final de la màxima categoria, a les 18:30 hores, es rendirà un homenatge a Emilia Gómez de Casinos (Emili), reconeixement que donarà pas, a partir de les 19:00, a la partida que proclamarà a les noves campiones i tancarà aquest II Trofeu Rolser de raspall femení professional.