David i Ricardet i Boronat i Ibiza guanyen el primer assalt de les semifinals de la Lliga Pro 2 de raspall

Els Trinquets de Xeraco i Oliva acullen les partides d'anada 

Boronat i Ibiza, en la partida que van guanyar al Trinquet d'Oliva

Boronat i Ibiza, en la partida que van guanyar al Trinquet d'Oliva / Fedpival

Salva Talens Carbó

Els Trinquets de Xeraco i Oliva han estat les seus de les partides d'anada de les semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 2 entre les vesprades de dilluns i dimarts.

A Xeraco la victòria va ser per al local David i el seu company Ricardet, que representen a l'equip de l'Ajuntament del Genovés, davant el trio de l'Ajuntament de Gavarda (Favarero, Rafa i Verdú) pel resultat de 25-10.

En la partida d'Oliva guanyaren Boronat i el xeraquer Ibiza (Ajuntament de la Llosa de Ranes) a Joan, Gabi i Javier (Ajuntament de Castelló) pel marcador final de 25-15.

Estos mateixos enfrontaments es repetiran aquest divendres dia 16 al Trinquet del Genovés on jugaran David i Ricardet, primers classificats de la fase regular, i els quarts: Favarero, Rafa i Verdú, i dissabte 17 al Trinquet de Bellreguard: Boronat i Ibiza contra Joan, Gabi i Javier.

Per a passar a la final hi ha que guanyar les dos partides de semifinals. Si en la tornada triomfem els perdedors de l'anada, es jugarà una partida de desempat amb lloc i data per decidir.

Circuits de Rendiment a Bellreguard

Per una altra banda, el Trinquet de Bellreguard és aquest dijous dia 15 l'escenari de dos partides dels Circuits de Raspall de Rendiment sub18 i sub23.

A les 17 hores juguen els més joves: Vicent Chulià (CPV Xeraco), Jesse (CPV Piles) i Víctor (CPV la Vall) contra Marc (CPV Bellreguard, Josep CPV Oliva i Àlex CPV Genovés).

A les 18.30 hores està programat l'encontre sub23 amb Gilabert (CPV Oliva) i Rafa (CPV Quatretonda) contra Kevin (CPV Muro) i Ferrando (CPV Quatretonda).