David-Ricardet vs Boronat-Ibiza, final de raspall de la Lliga CaixaBank Pro2

L'equip de Tavernes de la Valldigna perd el primer assalt de les semifinals femenines

Ibiza de Xeraco i el seu company Boronat, finalistes de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 2

Ibiza de Xeraco i el seu company Boronat, finalistes de la Lliga CaixaBank de raspall Pro 2 / El Zurdo

Salva Talens Carbó

Este cap de setmana hem conegut als finalistes de la Lliga CaixaBank de raspall masculí Pro2. David de Xeraco i Ricardet (Ajuntament del Genovés) van repetir el marcador de la primera partida de semifinals davant Favarero-Rafa-Verdú (Gavarda) per a aconseguir la classificació. Malgrat el 25-10, el trio va estar molt més sòlid i va posar en diversos trams en destrets al seu rival. 

L'altre finalista tampoc va necessitar d'una tercera partida per a aconseguir el seu objectiu. Boronat i Ibiza, també de Xeraco, representants de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes), es van emportar per 25-10 la classificació davant Joan-Gabi-Javier (Castelló), amb una altra excelsa actuació de Boronat que va liderar el duo com ja va fer en la partida d'anada. 

Els finalistes es veuran les cares el diumenge 25 de febrer a les 11:00h en el Trinquet de Xeraco.

Per una altra banda, Bellreguard va acollir les partides d'anada de les semifinals de la Lliga CaixaBank de raspall Pro1. Victoria-Isabel (Bonrepòs i Mirambell) van guanyar el primer enfrontament per 25-10 davant Erika-Myriam-Fanni (Alqueria d’Asnar-Hinojosa). El duo va tornar a imposar-se en una partida molt igualada i fa el primer pas per a entrar en la final. 

La segona partida va ser per a Irene-Anabel-Mireia (Massamagrell) després de guanyar per 25-5 a Ana-Júlia-Joana (Tavernes de la Valldigna). Les de Massamagrell van tindre una actuació brillant davant les líders de la fase regular. Després d'un mes de competició, les de Tavernes no coneixien la derrota i va arribar precisament en la primera partida de semifinals.

La segona partida d'esta fase final se celebrarà el 22 de febrer en el trinquet de Pelayo. Esta vegada es jugarà a les 16.30h la partida entre Ana-Júlia-Joana i Irene-Anabel-Mireia. A les 17.30h els equips protagonistes seran els d'Erika-Myriam-Fanni i Victoria-Isabel. 

La Lliga CaixaBank de raspall Pro1 continua tenint dos noms propis: Iván-Seve (Llosa de Ranes). Després de guanyar de manera contundent 25-5 a Moltó-Murcianet-Bossio (Barxeta), els de la Llosa sumen dotze punts i deixen al trio en quinta posició amb set. 

A falta de tres jornades, els de Barxeta necessitaran guanyar o sumar este dilluns davant Salelles-Brisca (Oliva) si volen seguir amb opcions. I és que els de la Safor certificarien pràcticament la seua presència en semifinals guanyant esta partida que se celebra en el trinquet de Xeraco a les 18:30h. 

El dimarts, també a les 18.30h, es viurà en el trinquet d'Oliva una partida de gran expectació. Vicent-Canari-Néstor (Xeraco) són l'únic equip que han aconseguit batre als actuals líders i buscaran confirmar que són candidats a tot. Per part seua, Montaner-Tonet (Genovés) van recuperar bones sensacions davant Marrahí-Lorja-Momparler (Castelló) després de les dos derrotes consecutives anteriors i es col·loquen amb 11 punts, encara que compten amb una partida més que la resta dels seus rivals.