Definida la final del Trofeu Filósofo de Raspall en Piles

La partida decisiva es juga aquest divendres dia 19 a les 18.30 hores

Vicent i Seve, finalistes del Trofeu Filósofo de Piles

Vicent i Seve, finalistes del Trofeu Filósofo de Piles / Fedpival

Salva Talens Carbó

La final del Trofeu Filósofo de Raspall 2024 ja està decidida. Es jugarà aquest divendres, dia 19, a les 18.30 hores al Trinquet Ciscar de Piles amb quatre dels millors jugadors de la nòmina professional.

Per una banda, Ivan i Canari, que divendres passat s'imposaren Salelles II i Brisca en la primera semifinal del campionat pel marcador de 25 a 15.

La parella rival en la final serà la formada per Vicent i Seve, guanyadors de la segona semifinal disputada dilluns, també a Piles, davant Marrahí i Tonet IV. 

La partida es va acabar amb el resultat de 15-0 perquè es va tindre que suspendre a ran d'una lesió de Marrahí. El rest de Castelló va patir un "tironet" a la cama dreta.

En raspall femení professional als trinquets de la província d'Alacant s’està celebrant també la Copa Diputació de raspall professional baix el format de lliga.

Aquest dimarts 16, Ondara acollirà l’enfrontament entre l'equip d'Irene, Júlia, jugadora de Tavernes de la Valldigna, i Joana vs Ana-Anabel Fanni (17:30 hores). El dijous, a l'Alqueria d'Asnar (19:00 hores), es citaran Aina-Myriam-Marina contra Ana-Anabel-Fanni.

El divendres, al trinquet de Benidorm (19:30 hores), Victoria-Noelia-Mireia jugaran contra Erika-Amparo-Isabel. 

El pròxim diumenge, Irene, la vallera Júlia i Joana es veuran les cares contra Erika-Amparo-Isabel al trinquet de Benissa (13:00 hores). En el cas del trio de Júlia de Tavernes, cal dir que té que guanyar les dos partides si vol classificar-se per a la final després de obtindre una derrota i una victòria en els dos primers encontres.

El dimarts 23, a Dénia (16:30 hores), Victoria-Noelia-Mireia s'amidaran contra Aina-Myriam-Marina.La final de la Copa Diputació d’Alacant de raspall femení está prevista per al diumenge 28 al trinquet de Pedreguer, a partir de les 13:00 hores.