Tavernes de la Valldigna acull la II Trobada d’Escoles UNESCO d’Infantil i Primària

Al voltant de 300 alumnes i 40 professors participen en esta jornada de convivència d’intercanvi d’experiències

El Museu de l'Absurd acollirà activitats de la jornada

El Museu de l'Absurd acollirà activitats de la jornada / Levante-EMV

Levante-EMV

Tavernes de la Valldigna acull aquest divendres la II Trobada d’Escoles UNESCO d’Infantil i Primària on participen 7 centres educatius. Una jornada de convivència on col·legis associats a la Xarxa d’Escoles UNESCO compartixen un dia d’intercanvi d’experiències.

El CEIP Magraner de Tavernes de la Valldigna està al capdavant d’esta iniciativa que l’any passat es va celebrar a Alcoi. S’espera que el voltant de 300 alumnes i 40 professors participen en este esdeveniment, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament, i que tindrà l’epicentre de les activitats en la Casa de la Cultura.

A més del Magraner participen en esta segona trobada els col·legis: Sagrado Corazón de València, CEIP Argentina de Benferri, des d’Alcoi el centre d’Educació Especial Tomàs Llàcer i el CEIP Sant Vicent, el Lope de Vega International School de Benidorm i el CEIP Pou de la Muntanya de Dénia. 

La jornada s’iniciarà a les 10.30 hores amb un acte de benvinguda on intervindrà el director del CEIP Magraner, Faustí Giner; el coordinador de la Comunitat Valenciana de la Xarxa d’Escoles Associades a la UNESCO, Jesús Martínez Vargas i l’alcaldessa de Tavernes de la Valldigna, Lara Romero. 

A més, en l’auditori de la Casa de la Cultura cada centre explicarà el seu treball en el Museu de l’Absurd, s’interpretarà la cançó de la trobada i es farà entrega de la mascota Lúa al CEIP Pou de la Muntanya.

La jornada continuarà amb tallers de diverses temàtiques perquè els xiquets i les xiquetes de diferents col·legis compartisquen experiències i facen amistats. La trobada finalitzarà a les 15.30 hores.