Farmamundi inicia el 2022 amb accions de solidaritat i aliances amb empreses responsables i implicades. 16 empresaris de BNI Sinergia València s’han sumat este nadal a Farmamundi per a promoure la salut on més la necessiten, realitzant una donació comunitària per al subministrament de kits sanitaris a Kenya.

El 80 % de la població en situació de crisi humanitària a Kenya són dones i xiquetes, moltes d’elles víctimes de violència sexual. La seua condició de refugiades, la falta d’accés a infraestructures sanitàries o menjar, unit al risc de malalties com la covid-19 amenacen seriosament la seua salut. En Farmamundi porten més de 10 anys prestant assistència humanitària en els camps de refugiats de Nairobi, a Kenya.

A més dels subministraments de kits sanitaris, l’ONG farmacèutica desenvolupa altres accions com el lliurament d’aliments, kits d’higiene i sanejament, subministrament de medicaments i brigades mòbils sanitàries, dotació de material mèdic i de laboratori, atenció psicològica, assistència i protecció a víctimes de violència sexual, vacunació a menors de 5 anys i l’enfortiment de l’atenció primària en salut.

Farmamundi participa en BNI Sinergia València com ONG per a visibilitzar la seua missió i poder crear sinergies amb empreses per a avançar en el marc de la responsabilitat social empresarial contribuint al compliment dels ODS. «Millorar l’accés a la salut ha de ser un compromís comú», manifesten des de l’ONG.

BNI tracta d’ajudar els seus membres a aconseguir el creixement de la seua empresa mitjançant un programa estructurat, positiu i professional de màrqueting per referència que els permet desenvolupar relacions profundes i duradores amb professionals de qualitat.