Caixa Popular reforça el compromís amb el sector BIO

L’entitat signa un conveni amb el Clúster Bioval amb condicions especials per al creixement d’eixes empreses

Signatura del conveni entre Caixa Popular i Bioval

Signatura del conveni entre Caixa Popular i Bioval / Levante-EMV

M. Aroca

Caixa Popular i Bioval, l’Associació d’Empreses i Entitats que constitueixen el Clúster BIO de la Comunitat Valenciana, que engloba la Biotecnologia, Biomedicina i Bioeconomia, han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de col·laborar i coordinar esforços per a promoure el desenvolupament de les empreses biotecnològiques associades. Francisco Machado, responsable del sector Biotecnològic de Caixa Popular, i Ángela Pérez, presidenta de Bioval, han formalitzat la signatura d’este acord en la seu de l’associació en l’edifici Biohub de La Marina de València.

Amb la renovació d’esta aliança, Caixa Popular ofereix a Bioval i els seus associats condicions especials financeres per a millorar la competitivitat i impulsar el creixement d’estes empreses BIO, i amb això, contribuir a una societat més sostenible. «La col·laboració amb Bioval reforça el compromís de Caixa Popular amb el desenvolupament i la innovació en l’àmbit Bio de la Comunitat Valenciana, contribuint a l’impuls de les empreses associades al clúster», afirma Machado.

Més de 100 associats

Per part seua, la presidenta de Bioval, Ángela Pérez ha assegurat que «al costat de Caixa Popular continuarem treballant en el finançament de projectes que aporten beneficis al sector i a les nostres empreses en temes d’investigació, tecnologia i economia sostenible».

En l’actualitat, el clúster BIO agrupa més de 100 associats de diferents tipologies: empreses, centres tecnològics, centres de recerca, universitats i altres, per a desenvolupar aliances i sinèrgies entre els associats.