Pasades les 12 i mitja de la vesprada han començat a aplegar a l'Avinguda Sant Onofre de Quart de Poblet, les falleres i els fallers de la comissió L'lcota-Sagunt, la primera en desfilar davant el cadafal de la Mare de Déu dels Desemparats.

Amb tota la devoció a la Verge ha aplegat, en segon lloc, la comissió de la Falla Poeta Llorente. Els seus membres es mostraven orgullosos de poder desfilar davant el seu poble.

La Falla Marqués de Solferí ha sigut la tercera en aplegar a l'Avinguda Sant Onofre de Quart de Poblet. Per a elles i per a ells, l'acte més esperat de les Falles de 2024.

Per darrere d'ells ha aplegat la comissió fallera del Carrer Alacant, amb tots els seus representants. Molta emoció als peus de la Verge.

La Fallera Major de la Falla Tribunal de les Aigües, Alba Castillo, no ha pogut evitar les llàgrimes en aplegar al cadafal de la Mare de Déu. I es que allí l'esperava son pare.

Molt emocionades, també, han aplegat, a l'Avinguda Sant Onofre de Quart de Poblet, les falleres majors de l'última comissió en passar davant la Geperudeta, la Falla Pío XII-Jaume Roig.

Els veïns i els visitants, que han omplit, de gom a gom, l'Avinguda Sant Onofre de Quart de Poblet, han quedat encantats amb l´ofrena i amb el treball incansable dels vestidors de la Verge i dels organitzadors d'un acte que ha captivat els seus cors.

Una espectacular mascletà ha posat el punt i final a una ofrena de Quart de Poblet que ha omplit de llum, música, color, fervor i emoció esta localitat de la comarca de l'Horta Sud.