05 de enero de 2016
05.01.2016

Tres ballarins creen València Dancing Forward per promoure i recuperar la dansa

05.01.2016 | 04:15

Naix València Dancing Forward, una associació sense ànim de lucre que vol potenciar la dansa, l'educació i la integració social a través de dues línies d'acció: un programa de beques per a 12 ballarins seleccionats entre les millors escoles valencianes i d´Europa, i tallers de sensibilització dirigits a persones en risc d'exclusió social, xiquets, dones maltractades o discapacitats.

València Dancing Forward es presenta en públic el pròxim diumenge en Espai La Rambleta amb una gala en la qual intervindran 12 ballarins professionals.

Els promotors de l´entitat són tres professionals valencians de la dansa: Joan Crespo, Elizabeth Taberner i Laura Bruña. El seu objectiu és recuperar, preservar i difondre la dansa reunint la clàssica, neoclàssica i contemporània.

Un dels nostres és una de les iniciatives que desenvoluparà. Es tracta d´un taller de sensibilització dirigit a persones en risc d'exclusió social. Tallers d´un dia o d´una setmana de durada amb la finalitat de desenvolupar la capacitat crítica de la persona i les seues aptituds artístiques i psíquiques. A tots ells se'ls ensenyara conceptes bàsics i una vegada finalitzat el taller, els joves pujaran a l'escenari per a representar la coreografia apresa.

Les 12 beques per als millors recentment graduats volen convertir València en un referent en dansa d'agost a octubre de cada any.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine