La sisena edició dels Canson Art School Awards, considerats un premi de referència per als estudiants d´art, han reconegut el treball de tres espanyols, dos d´ells valencians, que se sumen a altres nou joves talents francesos, belgues i portuguesos.

En la categoria de fotografia, on va guanyar Jef Van Donen Bossche, de Bèlgica, Jorge López Muñoz, de l´EASD de València, va obtenir el segon lloc amb la seua sèrie sobre El Clot. Mauro López, de la Universitat Politècnica de València, es va fer amb el tercer de l´apartat de Tècnica lliure sobre paper, amb l'obra Internet Life 3, i es va veure superat per la belga Amélie Scotta i per Dayoung Jeong, de la Universitat de la Sorbona a París.

Víctor Clemente, de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Complutense de Madrid, es va alçar amb el primer premi en la categoria de dibuix i pintura.

Els guanyadors han sigut triats entre més de 700 candidats per un jurat. Amb aquesta sisena edició, el fabricant francés Canson, líder mundial en el mercat de les belles arts, assegura que «prossegueix la seua vocació de descobrir als nous talents del futur».