El festival «Mislata, art al carrer» (MAC) que estos dies inunda els carrers de Mislata amb espectacles de dansa i teatre dirà hui «adéu» a la seua 4º edició. L´esdeveniment, que cada any compta amb més salut, ha consolidat enguany la seua oferta cultural dins de l´àrea metropolitana.

Algunes de les millors companyies espanyoles de teatre, com Maintomano, Zirika Zirkus, Colectivo Circo 9.8 o Circovito, s´han volgut donar cita esta setmana a Mislata, per oferir al municipi una àmplia i intensa activitat cultural condensada en tres dies, amb espectacles lliures i gratuïts, repartits per diferents indrets de la ciutat. El circ ha sigut una vegada més el fil conductor del programari del MAC, en homenatge a les families circenses que vivien durant el segle passat a Mislata, ja que aplegaren a conformar-se 28 families dedicades al circ al municipi.

Hui li toca el torn al Circo del Gran Fele, que presenta un circuit de tallers de circ a les 11 hores al carrer Miguel Hernández; com també a Cía D´Click, un grup d´Aragó i Bèlgica que amenitzarà als assistents a partir de les 13 hores a l´Avinguda Gregorio Gea; i el Grupo Zarramacatillo, procedent de La Rioja que actuarà a les 18 hores amb un espectacle itinerant. El grup Leandre de Catalunya serà l´encarregat de clausurar la 4º edició a les 20,30 hores a la plaça Constitució.