Fan Set és el nou nom de la llibreria de l´edifici Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. El canvi de nom formalitza una realitat que ja era un fet des de l´any 2013, quan la llibreria de l´Octubre va ser llogada per uns nous responsables. La renovació del nom segueix amb la tradició de la llibreria, ja que evoluciona la històrica Tres i Quatre, de la qual Fan Set es considera hereva i continuadora.

Durant estos tres anys, la llibreria ha renovat la seua activitat i ha esdevingut un punt clau de trobada i de difusió cultural a la ciutat, amb especial dedicació al llibrets editats en català. Amb esforç i amb la confiança en la potència de la cultura, va fent front a la situació de crisi que afecta el sector. Una de les seues estratègies es treballar per ampliar els espais de contacte entre lectors, autors i llibres.

Un cop consolidat l´espai i amplaits el fons i l´activitat, la llibreria fa un nou pas en la seua renovació, amb l´evolució del nom. El logotip, així com la imatge de marca, són obra del dissenyador Dídac Ballester, i reflectixen amb línies esta evolució. Fan Set continuarà mantenint els descomptes que oferia fins ara als socis d´Acció Cultural del País Valencià, de l´Associció d´Escriptors en Llengua Catalana, del Pen Català i d´Àmics dels Clàssics. A més a més, el dia 7 de cada mes, els clients trobaran sorpreses i més descomptes.