Soro III i Santi i Pere Roc II, Jesús i Carlos s'enfronten hui en la la primera semifinal de la Lliga Professional d'Escala i Corda que es disputarà a partir de les 18:30 hores al trinquet de Pedreguer. El campió i subcampió de l'Individual Professional d'Escala i Corda es tornen a vore les cares.

La igualat marca la partida de hui al trinquet de la localitat de la Marina Alta. Mirant com ha anat desenvolupant-se la Lliga el nivell dels dos equips ha sigut quasi idèntic, ja que desprès de la disputa de cinc partides les xifres són molt semblants. Fins ara els dos equips han sumat 8 punts, amb tres victòries i dos derrotes i han encaixat 255 jocs, mentre que l'única diferència és que el trio ha sumat al seu caseller 255 jocs, pels 245 de la parella.

L'últim enfrontament va ser la partida corresponent a la fase regular disputada a Benidorm i la parella de Soro III i Santi va superar al trio de Benidorm pel resultat de 60 per 40.

Malgrat este precedent, la semifinal pot ser totalment diferent i més en el context de ser a partida única, fet que no deixa marge d'error a ningun dels dos equips. El guanyador hui a Pedreguer jugarà la gran final el diumenge 18 de març que es jugará al trinquet de Pelayo a partir de les 11:30 hores.

Segona semifinal a Vilamarxant

Amb anterioritat, el diumenge 11 de març el trinquet de Vilamarxant acollirà la segona semifinal de la Lliga Professional. Un duel que enfrontarà a la parella de Puchol II i Nacho (Ajuntament de Vinalesa) front al trio de Francés, Javi i Bueno (Ajuntament de Vila-real), és a dir als líders de la fase regular front al quart classificat.