Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Entrem en l'era digital a la policia

Entrem en l'era digital a la policia

Hem dotat a la Policia Local de Gandia de nous vehicles d'última generació amb els que entrem en l'era digital. Els vehicles estan dotats amb les últimes tecnologies comunicatives que ajudaran a optimitzar temps als agents i, en definitiva, a donar una resposta més ràpida al ciutadà en cas de necessitat. Eixa ha estat la nostra prioritat a l'hora d'escollir estos nous vehicles. Hem buscat l'eficàcia i l'eficiència per a les patrulles de la policia local que al final són els primers en l'atenció als veïns de Gandia i són la nostra responsabilitat. Els procés d'adquisició dels vehicles ja havia estat encetat per l'anterior corporació, però van estar incapaços de finalitzar-lo i hui veiem per fi conclòs el procés.

Front als vehicles de segona mà que va adquirir el PP en l'anterior legislatura nosaltres hem optat per no escatimar en seguretat, és un aspecte bàsic per al benestar dels ciutadans i és que vull recordar que els vehicles que van adquirir havien estat ja descartats per altres cossos de seguretat i ja tenien fets milers de kilòmetres.

Front a les polítiques de l'anterior corporació, que preferia fer-se fotos tapiant vivendes i pagant aquestes actuacions des d'IPG i deixant deutes per pagar, este govern farà front a un primer pagament de 500.000 euros per tal d'anar eliminant el deute de més de dos milions d'euros que el consistori tenia amb el Consorci de Bombers, per exemple.

A més a més hem eliminat el tràmit que contemplava la investigació policial de qualsevol ciutadà extracomunitari com a pas previ a l'empadronament. Una mesura que va posar en marxa el PP i que criminalitzava sistemàticament als estrangers de fora d'Europa. La mesura, si fem memòria, va rebre els informes en contra del Defensor del Poble i del Síndic de Greuges.

Esta és la nostra forma de vore i donar resposta a la seguretat ciutadana, la resposta ràpida i la major eficàcia en el servei de la Policia Local front a les actuacions a les que el Sr. Reig ens tenia acostumats que sempre finalitzaven amb alguna foto a les xarxes socials. Nosaltres treballem en fets i no en fotos, també s'han tapiat vivendes si s'ha vist la necessitat, però ni ens hem fet fotos, ni ho hem pagat a través de l'empresa pública.

Compartir el artículo

stats