Síguenos en redes sociales:

Guardians contra les al·lèrgies alimentàries!

Una campanya per sensibilitzar a 12.300 escolars

Guardians contra les al·lèrgies alimentàries!

Un total de 72 col·legis de la Comunitat Valenciana porten endavant este curs un projecte de sensibilització sobre al·lèrgies alimentàries baix el títol Converteix-te en el seu guardià! La iniciativa és una idea de l´empresa de menjador Scolarest, la marca pel sector educatiu de la companyia de restauracio social Compass Group, i arribarà als més de 12.300 alumnes que mengen cada dia en eixos 72 centres docents.

L´eix central de la campanya és que la protecció dels xiquets i xiquetes amb al·lèrgia és tasca de tots, incloent el personal de cuina, personal de servei, educadors, companys, etc. La iniciativa llança una sèrie de missatges clau per a conscienciar de la importància de seguir de forma estricta les pautes marcades, com ara no compartir aliments, i així protegir al comensal en tot moment.

Incidència cada vegada major

Segons la Sociedad Española de Alergología e Inmunología Clínica (Seaic), dos milions d´espanyols són al·lèrgics a algun aliment. En l´última dècada, a més, ha augmentat la gravetat dels símptomes induïts per este tipus d´al·lèrgies, especialment entre els escolars. Converteix-te en el seu guardià! es va a desenvolupar des d´abril fins a final de curs en 720 col·legis de tota Espanya i va a arribar en total a més de 138.000 escolars.

Pulsa para ver más contenido para ti