Síguenos en redes sociales:

Escola Valenciana busca cartell per a les Trobades de 2020

La federació ha impulsat un concurs per a seleccionar la imatge anunciadora de les seues festes per la llengua, dedicades a la mestra Empar Navarro i Giner

Escola Valenciana busca cartell per a les Trobades de 2020

La Federació Escola Valencia ha convocat la segona edició del «Concurs de cartell de les Trobades» amb l'objectiu de promoure l'ús del valencià en l'àmbit de les escoles i instituts artístics del nostre territori.

En aquest certamen només pot participar l'alumnat matriculat en els batxillerats artístics, cicles formatius de disseny i il·lustració, escoles d'art i superiors de disseny, alumnes de grau en Publicitat i Relacions Públiques, i facultats de Belles Arts del País Valencià. Les propostes, que han d'haver-se realitzat com a treball de classe, es poden presentar individualment o en equip, i cada persona només pot presentar-ne una.

Els treballs han de ser obres originals i inèdites, així com representar el lema de les Trobades 2020, «Arrels de vida, llavors de futur», que reten homenatge a la mestra Empar Navarro i Giner. Aquests s'han d'enviar, fins al 15 de juny de 2019, inclòs, en un arxiu JPG, a l'adreça trobades@escolavalenciana.org, indicant en l'assumpte del missatge el nom i els cognoms de l'autor o autora de la proposta, i escrivint en el cos del missatge el nom i la població del centre educatiu al qual pertany i un telèfon de contacte.

El resultat del concurs es donarà a conéixer en el marc de la 17a Nit d'Escola Valenciana, tot i que el guardonat o la guardonada ho sabrà tan bon punt el jurat haja pres la decisió. El treball guanyador serà premiat amb 1.800 euros.

A la primera convocatòria del concurs de cartells, dedicada al lexicògraf valencià Francesc Ferrer i Pastor, es van presentar vint-i-quatre treballs. La proposta guanyadora va ser la de Marta Vidal Jover, estudiant de Gràfica Publicitària a l'EASD de Castelló.

Pulsa para ver más contenido para ti