Una jornada al Centre del Carme debat sobre la protecció dels taurons amenaçats

Exemplar d’ angelot. | LEVANTE-EMV

Exemplar d’ angelot. | LEVANTE-EMV / aula. valència

Aula

La Fundació Oceanogràfic va inaugurar fa uns mesos «La Marea del Canvi» amb l’objectiu de divulgar el problema actual que patix l’ecosistema marí i les solucions que ja s’estan duent a terme. Es tracta d’un cicle d’activitats en les quals s’organitzen diverses accions per la conservació de la vida marina amb l’objectiu de conjuminar forces que ajuden a conservar les mars i oceans i els seus habitants.

La següent taula de diàleg se celebrarà demà dijous, 23 de març, a les 18:30 hores en el Centre del Carme Cultura Contemporània (CCCC) de València, amb entrada gratuïta, i s’abordarà la protecció dels taurons en perill d’extinció, concretament el cas del tauró angelote.

Una taula en la qual intervindrà José Juan Castro, de la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria; Héctor Toledo, d’Angel Shark Project; i Jaime Penadés, de la Fundació Oceanogràfic.

Esta serà la segona taula de diàleg de 2023 i, entre altres coses, els participants són experts en on es comptarà amb la participació d’experts en conservació de taurons com és l’emblemàtic angelot o escat (Squatina squatina), una espècie catalogada en perill crític.

La Marea del Canvi té com a objectiu generar una plataforma de connexió entre la ciència més innovadora i la ciutadania; i s’enmarca dins de la «Dècada dels Oceans», iniciativa impulsada per l’Organització de les Nacions Unides.

Suscríbete para seguir leyendo