09 de febrero de 2012
09.02.2012
Levante-emv

Catorze bandes de música participaran en el certamen provincial

El concurs, organitzat per la diputació, es celebrarà el 19 i 20 de maig al Palau de la Música de València

09.02.2012 | 01:00
Les millors bandes estaran en el Palau de la Música.

?
El Certamen provincial de bandes de música de la Diputació de València tindrà la participació de catorze bandes que es celebrarà els dies 19 i 20 de maig al Palau de la Música de València. En la secció primera, per agrupacions amb un mínim de 85 músics, participaran la Cultural Instructiva Unió Musical Genovense del Genovés, la Societat Musical La Primitiva de Rafelbunyol i la Societat Musical Santa Cecilia de Chelva.
En la secció segona, per bandes amb 65 músics, concursaran l'Agrupació Musical d'Agullent, el Centre Instructiu i Musical de Massanassa, la Unió Artística Musical Sant Francesc de Borja de Gandia, l'Agrupació Musical l'Artística de Carlet i l'Agrupació Musical d'Ontinyent.
La Societat Musical de Tous, l'Associació Allegro de València, la Societat Musical Santa Cecilia de Fortaleny i la Societat Artística Musical d'Alcàntera de Xúquer estaràn en la tercera secció, on concursen bandes amb 45 places. En la quarta secció, on participen aquelles bandes amb un nombre de músics que no supere les 40 places i que no siga inferior a 35, estaràn presents la Unión Musical de Higueruelas de Domeño i la Societat Musical de Massalfassar.
La Diputació destina 180.400 euros per a l'organització del certamen provincial. Al voltant de la meitat d'aquesta assignació es destina a les subvencions a les bandes per participació i la resta a dotació de premis i despeses d'organització.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.