23 de octubre de 2012
23.10.2012

Enric Sanç inicia amb "El plany de les lletres ferides" la seua carrera poètica

L'autor de la Pobla de Vallbona expresa en el poemari els seus estats d'ànim amb un
llenguatge molt cuidat

23.10.2012 | 03:43

L'Aula Polivalent de la Casa de la Cultura de la Pobla de Vallbona va acollir el divendres passat la presentació del primer poemari de l'escriptor local Enric Sanç, titulat El plany de les lletres ferides. L' obra, publicada per l'editorial Germanies, marca l'inici de la carrera poètica del seu autor. En la presentació va comptar amb la presència dels poetes Jaume Pérez Montaner i Iván Brull.
El plany de les lletres feride sés una recopilació de poemes que reflecteixen els diferents estats d'ànim sorgits de diverses experiències de l'autor de la Pobla de Vallbona, amb un llenguatge molt cuidat que ens trasllada a diversos llocs físics i onírics.

Llicenciat en Economia
Enric Sanç va nàixer a València en 1976 i resideix a la Pobla de Vallbona. Va estudiar Econòmiques en la Universitat de València i en el Université Lliure de Bruxel·les a Bèlgica. Es va interessar per la poesia arran de realitzar un Seminari de Poesia Contemporània Universal amb el poeta Andrés Navarro i actualment participa en els Tallers d'Escriptura i Creació Poètica dels poetes Jaume Pérez Montaner i d'Ivan Brull.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Heráldica

Los mejores restaurantes en Valencia

¿Conoces la historia y los orígenes de tu apellido? Visita nuestro canal de Heráldica y descarga tu lámina. Si no encuentras tu apellido, pídelo gratis.