Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Ivan es proclama campió de l'Individual Sub-23 de raspall després de guanyar a Feo

Ivan i Feo amb els trofeus de campió i subcampió Sub-23. Fedpival

El trinquet de Castelló de Rugat va acollir el passat dimecres una partida de pilota valenciana per enmarcar. Amb un recinte ple, la instal·lació que gestiona el trinqueter Balduino Company era la seu de la final de l'Individual Sub-23 de raspall entre Ivan d'Ontinyent i Feo de la Llosa de Ranes, una partida que va deixar als espectadors bocabadats i en la que es va proclamar campió el de la capital de la Vall d'Albaida.

Ivan, de blau,va començar al dau i s'imposava de forma contundent a Feo, que no acabava d'entrar en joc, fins al punt que la partida semblava que anava a resoldre's ràpidament a favor del d'Ontinyent, que es va posar 20 -5. Però Feo va traure les seues forces al que pareixia el seu últim dau i va fer els quatre quinzes de treta, a partir d'este moment va trastocar el joc d'Ivan i va fer una remuntada espectacular fins a igualar a 20-20. Però era el torn d'Ivan a la treta i va aprofitar la seua oportunitat malgrat la resistència del de la Llosa a un joc que va ser el més llarg de tota la partida. Un gran espectacle, previ a la final del trofeu Bollo de raspall, i que augura un gran futur com a pilotaris dels dos finalistes.

Els trofeus van ser entregats per Antonio Esquinas, alcalde del poble amfitrió, Castelló de Rugat; Òscar Borrell, regidor d'Esports d'Ontinyent; i Evarist Aznar, alcalde de la Llosa de Ranes.

Compartir el artículo

stats