La Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida ja ha iniciat la recepció d'originals per a la 25ª edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida, el lliuramnent del qual tindrà lloc enguany a Alfarrasí. El president de la mancomunitat, Vicent Gomar, i el conseller de Cultura d'aquesta, Fede Vidal, presentaven aquest dilluns les bases per a la nova convocatòria, oberta fins al pròxim 18 de maig. Tots dos destacaven la singularitat d'aquest premi, «que és l'únic a la Comunitat Valenciana que està organitzat i finançat per una entitat supramunicipal com és la Mancomunitat de Municipis de la Vall d'Albaida».

Com a novetat, Vidal també anunciava la celebració d'una jornada sobre literatura eròtica en la qual participaran professionals i experts, i de la que pròximament es donaran detalls. El premi d'enguany tornarà a ser de 4.000 euros i l'edició de l'obra en Bromera. A més, en aquesta ocasió, el lliurament de premis es tornarà a fer per Sant Joan: el 21 de juny.

Mariló Álvarez, de Bromera; Pilar Ferrero, de la Coordinadora de la Vall per la Defensa del Valencià; Josep Palomero, de l'AVL; Carmen Amoraga, directora general de Cultura; Josep Tomás, per delegació del president, Vicent Gomar, i per commemorar les 25 edicions, Vicent Moreno, qui va ser president de la Mancomunitat durant la primera edició del Premi de Literatura Eròtica de la Vall d'Albaida, integren el jurat.