Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

L’Olleria suspén les seues Festes patronals de Moros i Cristians d’aquest any

L’ajuntament ja està reunint-se amb representants de la festa per coordinar les celebracions del 2022

Altra festivitat estival ha estat suspesa a causa de la pandèmia de la Covid-19. Altre poble haurà d’esperar dos anys per a retrobar-se amb les seues celebracions de Moros i Cristians. L’Ajuntament de l’Olleria va anunciar ahir que anul·lava les Festes Patronals d’aquest 2021. «No és la decisió que ens agradaria transmetre-vos, però sí la més responsable, donat que a pesar de la millora en la sitaució sanitària, no hem guanyat encara la guerra a aquesta fastigosa pandèmia», justificava el consistori en un comunicat a través de les seues xarxes socials.

«Les nombroses conseqüències de la Covid-19», enuncia el govern local, «que ens han fet estar diversos anys en la incertesa, segueixen sense estar clares, i per això, ens fa de nou prendre la decisió d’anul·lar les Festes Patronals i de Moros i Cristians de l’Olleria».

D’altra banda, el passat 9 de juny el regidor de Festes, Juan Ricardo Ruano, va celebrar una reunió amb els representants de les festeres i festers patronals del 2020 —que ho seran també del 2021 i del 2022— de cara a les celebracions que tindran lloc l’any que ve. Segons informà l’ajuntament, l’encontre serví com a primera presa de contacte perquè es debateren, es manifestaren inquietuds i s’aportaren els primers suggeriments per a les festes del 2022. La reunió tindrà seguiment amb noves trobades de coordinació.

Compartir el artículo

stats