Levante-EMV

Levante-EMV

Contenido exclusivo para suscriptores digitales

Un pla de màrketing per al Clúster Textil Sanitari

La seu d’Ateval va acollir una cita protagonitzada per Luis Ortega, de la Consultoria de màrketing estratègic BE23 Marketing

Participants en la jornada tècnica. | AJ. ONTINYENT

Ontinyent va acollir ahira la primera de les dues jornades d’un nou taller especialitzat per a les empreses del Clúster Textil Sanitari. Es tracta d’una jornada técnica a la que es formarà un Pla de Màrketing i Comunicació personalitzat. Tindrà lloc en dues jornades els dies 29 de juny i 6 de juliol i inclou una tutoria estratègica individualitzada per a cada participant.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, va destacar l’interès d’un taller formatiu «que permetrà a les empreses posicionar-se i diferenciar-se en el mercat en el llarg termini, i que té un important avantatge en la tutoria individual que permetrà elaborar el pla de màrketing i comunicació de cada empresa, centrat en productes higiènics, sanitaris i EPI’s». «D’aquesta manera, en acabar el taller i la tutoria, cada participant no sols haurà après a fer un Pla de Màrketing en el nou sector, sinó que l’haurà pogut realitzar», va assenyalar.

El taller va ser impartit a la seu d’Ateval per Luis Ortega, de la Consultoria de màrketing estratègic i desenvolupament de negoci BE23 Marketing.

Entre les qüestions que es tracten a la part teòrica es troben apartats d’anàlisi extern i intern; definició de l’objectiu i estratègia corporativa; definició d’àrees clau; elecció de les accions a realitzar; elaboració de pressupost o planificació i control d’accions. Cal recordar que la realització de jornades tècniques és una de les quatre grans línies d’acció del pla d’impuls al Clúster Tèxtil Sanitari de Ontinyent.

També es contempla la creació d'una oficina tècnica de suport a les empreses d'Ontinyent que tinguen voluntat de reconvertir la seua producció, un viatge a la Fira Medica de Dusseldorf,i el suport de consultoria per a la implantació de la norma de qualitat ISO 13485 i el marcatge CE.

Compartir el artículo

stats