Levante-EMV, València.

Rafael Roca Ricart amb l´obra Arxiu de Llunes ha guanyat la primera edició dels Premis Poeta Teodor Llorente -en la seua categoria d´adults-, convocats per l´Ajuntament de la Pobla de Vallbona, municipi on va residir l´escriptor i periodista valencià.

També han aconseguit el premi Mireia Valldecabres Campos amb Sirah en l´apartat juvenil; i, Cristina Navarro Rodríguez amb No tanques els ulls per la millor obra en valencià.

A més, cal destacar els finalistes de la categoria juvenil amb Sin ti,? mi jardín de Paula López Alcañiz i les obres de l´apartat d´adults amb Flash-Back d´Inmaculada Gómez Balaguer i Llum de Pep Ballester Sanchis. En total se´n varen presentar 25 obres originals entre totes les categories literàries.

La regidora de Cultura, Llúcia Yusà, ha subratllar l´elevat nombre i la qualitat de les obres presentades en este certamen «per la qual cosa els membres del jurat han hagut de realitzar un gran esforç a l´hora de decidir els guanyadors, ja que el nivell de les poesies és molt alt tenint en compte que es tracta de la primera volta que es porta a terme un premi literari d´esta categoria».