?

L'actuació de l'armonicista Antonio Serrano acompanyat pels músics del'IVAM Jazz Ensemble, tindrà lloc hui al hall del museu i amb ella conclou l'edició de 2010 del festival Jazz a l'IVAM, que ha contat amb la participació de Bob Sands & Fabio Miano Quartet i Kiko Berenguer. Antonio Serrano, és sens dubte un dels grans músics de jazz d'Espanya. Va començar els seus estudis musicals als set anys, va destacar molt primerencament com armonicista, després de guanyar diversos concursos nacionals i internacionals, va ser convidat pel gran mestre Larry Adler para actuar amb ell en un concert organitzat per les Nacions Unides en Paris, en el qual va compartir escenari amb músics com Lorin Maazel, Salvatore Accardo, Bàrbara Hendricks, Plácido Domingo, etc.

Al llarg de la seua carrera com armonicista clàssic, Antonio Serrano ha tingut l'oportunitat de tocar amb les Orquestres Sinfòniques d'Hidelberg, Kiel, Ràdio Televisió de Colònia, Istanbul, Bèlgica, Europea, Ràdio Televisió Espanyola, Granada, Sevilla, Las Palmas, i ha realitzat enregistraments amb les orquestres de Colònia, Las Palmas, ORTVI i l'Orquestra Europea.

Músic inquiet per naturalesa va decidir iniciar-se en el Jazz després d'escoltar a Louis Armstrong, i algun enregistrament del mestre Toots Thielemans. Des de llavors, ha tocat amb la majoria dels músics espanyols de jazz més importants com: Perico Sambeat, Chano Domínguez, Jorge Pardo, Carles Benavent, Tino di Geraldo, Guillermo McGill, Lou Bennet, Carlos Carli, Horaci Icasto, Albert Sanz, Joshua Edelman, David Mengual, Javier Pujol, Donen Rochlis, Bob Sands, etc. Ha col·laborat en projectes discogràfics amb la majoria d'ells i participat en nombrosos festivals de jazz. Els seus èxits i la seua qualitat com armonicista, li han dut a ser sol·licitat pels millors intèrprets de flamenc per a col·laborar en els seus discos i actuacions per tot el món. Són destacables les seues col·laboracions amb: Vicente Amic, Diego Amador (El Churri), Esperanza Fernández, Rubén Dantas, Carles Benavent, Chano Domínguez, Juan Corts, Tomasito, entre uns altres.

La versatilitat d'Antonio Serrano per a abordar qualsevol estil musical i interpretar-lo amb delicadesa, elegància i sobretot amb respecte, ha fet que el seu harmònica puga escoltar-se també en els discos de: Pedro guerra, Joaquín Sabina, Estopa, Ana Belén, Rosario i Lolita.