Primer Bertomeu es va atrevir amb Assumiràs i després han sigut Els amants. Els dos poemes més coneguts de Vicent Andrés Estellés han passat a ser part del repertori del cantautor valencià, que ja va pel seu segon disc-llibre sobre el poeta. A 7 d´Estellés, publicat fa ja un parell d'anys, li va seguir Estellés infinit, el segon homenatge a l'autor de Llibre de meravelles, que conté aquesta vegada l´esmentat Els amants, Goig del carrer, Per la dignitat del País, He respectat tu totes les dones, No he desitjat mai, Els dies, Flor de taronger i Foscos amants.

Si Assumiràs, del primer disc, és el poema que més ha impregnat la política d´Estellés, els versos de Els amants són els més utilitzats per a pintar les parets de València. Ara, en mans de Bertomeu, s'han convertit en un tema pop per a després desfilar per la pantalla d'un videoclip.

Carn d'adolescents febrils de primer amor, el video mostra al músic amb la guitarra, recolzat en una façana, mentre la lletra del poeta desfila pel mur com ho ha fet per tants carrers de la ciutat. D´aquesta manera arredoneix Bertomeu el nou treball, publicat fa uns mesos, i que també inclou poemes il·lustrats per Empar Bou.