Síguenos en redes sociales:

«La nit salvatge» del Festivern

La cançó del grup de pego Smoking souls promociona enguany el certamen de tavernes de la valldigna

«La nit salvatge» del Festivern

El Festivern inicia el compte enrere. La iniciativa que va nàixer ara fa onze anys com una nit de concerts pensada per tal d´acomiadar l´any escoltant música en valencià. Una dècada després, el festival de Tavernes de la Valldigna obri les seues portes els dies previs a Cap d´Any amb un cartell amb més de vint-i-cinc formacions musicals que desfilaran entre el 29 i el 31 de desembre per l´escenari saforenc.

El grup pegolí Smoking souls és enguany l´encarregat de presentar el festival d´hivern amb un vídeo promocional enregistrat a Tavernes de la Valldigna amb una cançó inèdita Nit Salvatge en la qual han col·laborat Els Catarres, Boikot i Toni el Sucio (Riot Propaganda i Los Chikos del Maiz) sota la direcció artística de Tresdeu Media. Una cançó de les més atrevides d´Smoking Souls, que s´apropa a sonoritats indie.

Entre les novetats de l´edició d´enguany destaca la publicació dels horaris d´actuació dels grups. A més des de l´organització del festival s´està treballant per a millorar la planificació dels accessos de tal manera que tothom puga accedir a l´envelat sense problemes.

Així mateix no hi haurà pausa ni descans el darrer dia de l´any al Festivern, és a dir, el 31 de desembre els concerts començaran a les 17.30 hores de la vesprada i acabaran de matí sense interrupcions. La Gossa Sorda, Boikot, Aspencat, Els Catarres, PlanB, Juantxo Skalari, At-versaris, Atupa, Bacora, Ítaca Band, Mox i el Punxadiscos Galàctic donaran la benvinguda al 2016 botant foc a la darrera nit de l´any.

Homenatge a Ovidi

A banda d´un bon nombre de concerts, el festival ofereix concurs de paelles, de campionats de futbet, raspall i basket, així com d´activitats culturals i d´una zona d´acampada gratuïta. De fet, el 30 de desembre Riot Propaganda, la unió temporal d´Habeas Corpus i Los Chikos del Maiz, compartirà escenari amb Oques Grasses, Skakeitan, Mai Mai, Smoking Souls, Égalité, King Kong Boy, Karra-Ska´l i Assekes.

El 29 de desembre la Casa de la Cultura de Tavernes de la Valldigna acollirà el concert homenatge a Ovidi Montllor de la mà de La Fera Ferotge (Inadaptats), Cesk Freixas i Pau Alabajos, en aquest cas l´entrada s´abonarà a banda i podrà adquirir-se a la mateixa Casa de la Cultura el dia 29. Mentre que en la festa de benvinguda de dimarts tindrem a les valencianes Pupil·les Dilatives, a Suquet de Rap i a Embolicats.

El preu de l´abonament del Festivern és de 26 euros per la compra anticipada i 30 euros en taquilla.

Pulsa para ver más contenido para ti