La banda valenciana Mai Mai acaba de presentar el seu segon EP Mil Pulmons. El nou treball arriba per la necessitat del trio de plasmar en cançons la nova formació i la seua renovada sonoritat. Este curta durada està compost pels singles Cançó d'octubre i Dolça força, que Mai Mai ja havia avançat en octubre i gener respectivament, al que es suma el tema que li dóna títol: Mil pulmons. En esta última cançó la banda ha comptat amb la col?laboració de Carles Caselles, vocalista de Smoking Souls, per a facturar un nou himne col?lectiu.

El productor Tono Hurtado torna a comandar el projecte, per al que ha comptat ja amb el seu propi estudi: el Globo Estudio de Massanassa. Allí ha enregistrat el nou material que Mario Sancho, Pau Berga i Pau Belda presenten. La masterització ha estat a càrrec d'Enrique Soriano als estudis Crossfade Mastering de Burjassot. El videoclip de Mil pulmons ha estat autoproduït per la banda, i s'ha gravat a les instal?lacions de RTVV.

Entre les imatges, es troba els rostres dels vocalistes de diferents grups valencians que ajuden

a traslladar el missatge de la cançó. Smoking Souls, Mafalda, Laverge, Aspencat, La Raíz, ZOO, Pau Alabajos, Gener, Xavi Sarrià (Obrint Pas), Auxili, Vadebo, Mireia Vives i Funkiwis són les bandes i artistes que donen vida amb Mai Mai al relat de Mil Pulmons: la música com a aglutinadora dels joves valencians.

«Mil Pulmons» en directe

Amb motiu de l'eixida al carrer de Mil Pulmons, Mai Mai ha posat en

marxa el #MilPulmons Tour. La presentació oficial serà a València el

pròxim 21 d'abril a la sala Matisse, on Mai Mai estaran acompanyats pels almeriencs Nixon. La gira continuarà a Benissa (26 d'abril), Madrid (28 d'abril), Barcelona (30 d'abril) i Castelló (20 de maig).