El director espanyol Juan Antonio Bayona, responsable de la futura seqüela de Jurassic World (2015), va confirmar que la saga es convertirà en una trilogia, segons va informar ahir el diari britànic The Independent.

«Colin Trevorrow (director del primer lliurament de la saga) va concebre Jurassic World com una trilogia. Nosaltres estem escrivint el segon capítol i és molt interessant on ens està portant la història», va dir el guanyador de dos premis Goya.

Segons el director de Lo imposible i El orfanato, en esta nova pel·lícula intentarà conservar «el llegat» d'esta franquícia, ja que el barceloní va créixer veient les pel·lícules de Steven Spielberg, que va dirigir en 1993 Parc juràsic, però la cinta també afegirà «nous aspectes que el públic apreciarà».

Bayona va comentar a la revista digital LRM que en estos moments es troba en una etapa «emocionant» del rodatge del film que es dirà Jurassic World 2.

L'estiu passat, Colin Trevorrow va dirigir la quarta pel·lícula de la saga de Parc Juràsic, que va contar en el repartiment amb els aventurers Chris Pratt i Bryce Dallas Howard com a protagonistes.

El film va recaptar 1.600 milions de dòlars (1.424 milions d'euros), convertint-se així en la quarta pel·lícula més taquillera de tots els temps.

Els dinosaures no són l'únic projecte de Bayona, que este desembre estrenarà A Monster Calls, una pel·lícula de fantasia basada en la novel·la nord-americana de Patrick Ness