La segona entrega de «Léeme» ja comença a nàixer. Un viatge a través dels llibres serà el fil conductor d´esta temporada.

Irene serà qui conduïsca als lectors en un llarg viatge que incorpora llibres i diferents països. «La volta al món en 81 llibres» consistix en una visita als espais autòctons on es va gestar cada obra. Irene recorrerà el món per a apropar als visitants de Léeme els detalls més secrets de cada llibre. Finançat per ella, amb ajuda de patrocinadors, vol anar coneixent a gent de cada país que li puga ajudar en el seu desglossament de cada obra i així crear una mena de «comunitat».

«És un projecte que es fa a si mateixa, anirem veient com volem fer-ho i com volen els seguidors que ho fem». Com a novetat, en la segona temporada, segons conta Irene, ella i els seus col·laboradors deixaran que la gent vaja decidint els llibres que volen descobrir a través del programa de TV on-line.

Un llarg viatge que començarà que té la intenció de començar a l´Àsia i que no sap on acabarà. Moltes ganes, molta il·lusió.

Irene Rodrigo vol continuar, vore fins a quin punt pot arribar el projecte, que vol fomentar la lectura i transmetre el gust de llegir a tots el que encara no han descobert el privilegi de llegir.