L'Institut Valencià de Cultura presenta en la Filmoteca «Menuda Filmo Nadal», un cicle nadalenc amb cinc grans èxits del cinema infantil. Totes les projeccions són a les 18.00 hores i l'entrada és gratuïta per a menors de 14 anys.

Aquest cicle va començar el passat 25 de desembre amb la projecció de Coco (2017), de Lee Unkrich i Adrián Molina. Aquesta setmana, el cicle continuarà amb Mortadelo y Filemón contra Jimmy el Divertido (2017), de Javier Fesser, que es projectarà el pròxim dimecres dia 2 de gener, i Harry Potter y la piedra filosofal el pròxim divendres 4 i el diumenge 6 de gener.

Fins ara, la Filmoteca ha programat pel·lícules com Cristal oscuro (1982), de Jim Henson, que es va projectar el passat 28 i 30 de desembre, i El museo de las maravillas (2017), de Todd Haynes, que es va poder veure el 28 i 29 de desembre.

La pròxima data al calendari infantil serà el 3 i 4 de gener, quan tindrà lloc el festival Feretes i Cançonetes al Palau de la Música, on actuaran grups com Zoo, Ramonets o Dani Miquel.