Florida Grup Educatiu ha celebrat la cerimònia de lliurament dels premis corresponents a l'edició número XXIV de «La Rosa de Paper», un certamen literari en el qual col·laboren l'editorial Andana, Caixa Popular, Abacus i la Mancomunitat de l'Horta Sud. Este certamen va nàixer fa més de dues dècades amb l'objectiu de fomentar la creació literària en les modalitats de poesia, narrativa, microrelats i contes infantils en valencià i castellà. El certamen literari de la Rosa de Paper, està inspirat en el famós poema Cançó de la Rosa de Paper de Vicent Andrés Estellés.

En esta edició s'han presentat 184 treballs: 50 d'ells en la modalitat de narrativa, 30 en poesia i 104 en la secció de microrelats. L'alumnat que ha participat en els premis procedeix de centres de tota la Comunitat Valenciana d'ESO, Batxillerat, Cicles Formatius i universitaris, així com alumnat de les Universitats de Majors i Universitats Populars.

Fernando Comín Micoque, Laura Romero Albiach, Nataly Pinzón Vargas, Mar Sanchis Chordá, Hermes Mira Cuenca, Rosa María Minguet Puchades, Moisés Coronado Fernández, Carolina Queralt Aparisi, Lucía Sangüesa Romero i Mariano Jurado Arcos han estat les persones premiades en distintes modalitats i categories.