15 de agosto de 2019
15.08.2019

La Filmoteca projecta demà divendres la clàssica «The Rocky Horror Picture Show»

14.08.2019 | 20:47

El Institut Valencià de Cultura (IVC) presenta en la Filmoteca d'Estiu demà divendres, dia 16 d'agost, a les 22.30 hores el musical de culte «The Rocky Horror Picture Show», que també es projectarà durant el cap de setmana. El llargmetratge dirigit per Jim Sharman (1975) barreja terror, rock i ciència ficció i mostra a una parella de joves que s'extravia enmig de la nit i arriba a un castell estrany, on un doctor tracta de donar vida a un efebo ros, idea similar a la de Frankenstein però en versió «hedonista i absurda».

«The Rocky Horror Picture Xou» es projecta des de fa quaranta anys cada cap de setmana a Nova York, ja que és considerada un dels majors fenòmens de culte de la història del cinema pel seu reiterat de l'estil 'glam' i parodia el cinema del terror i la ciència ficcón de sèrie B.

La Filmoteca ofereix a la ciutat projeccions de qualitat en versió original i a l'aire lliure durant el mes d'agost en la coneguda Filmoteca d'Estiu, on les seues projeccions són possibles gràcies a l'Ajuntament de València, que cedeix l'espai dels jardins, i a la col·laboració de Cervesa Turia

"The Rocky Horror Picture Xou" es visionarà amb subtítols en valencià en els jardins del Palau de la Música i que la celebració de la Filmoteca d'Estiu segueix les mateixes pautes que la Sala Berlanga, amb preus populars i entrades generals de 3,50 euros i un abonament de deu sessions de 25 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Hivern


Blog 'Pren la paraula'


"I si no és xulo, ¿què?"

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia