26 de agosto de 2019
26.08.2019

El castell de Serra il·lustra el nou segell del Camí del Cid dissenyat per Julián de Velasco

26.08.2019 | 04:15

El castell de Serra, fortalesa àrab amb un important valor estratègic durant l'Edat Mitjana i un dels castells ocupats pel Cid cap a l'any 1095, il·lustra el nou segell de la Xarxa de Segellat del Salconduit del Camí del Cid, dissenyat per Julián de Velasco.

Serra s'ha incorporat a la Xarxa de Segellat del Salconduit del Camí del Cid. El Salconduit és la credencial que porten els viatgers del Camí del Cid en la qual reben els segells de les diferents poblacions que formen part de l'itinerari i recorda el document que durant l'Edat Mitjana s'utilitzava per a assegurar el pas lliure i segur de viatgers i mercaderies, ha assenyalat el consistori. A València segellen 25 localitats que, al seu torn, ofereixen al viatger del Camí del Cid un total de 66 punts de segellat. Tots els segells al·ludeixen a algun element significatiu relacionat amb eixa població. Al costat de Serra, el viatger pot segellar a Alfara d'Algímia, Alfarrasí, Algar de Palància, Algemesí, Algímia d'Alfara, Alzira, Beniatjar, Bocairent, Bufali, Corbera, Cullera, El Puig, Gandia, La Pobla de Farnals, Montaverner, Oliva, Olocau, Ontinyent, Otos, Sagunt, Silla, Torres-Torres, València i Xàtiva.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Màrtir


Blog 'Pren la paraula'


O tots (i totes) o ningú (i... ¿ninguna)?

Reflexions de llengua, normativa i sociolingüística de Josep Lacreu, cap de la Unitat de Recursos Lingüisticotècnics de l'AVL

 La paraula del dia