La falla Na Jordana ha sigut la guanyadora dels premis de la Generalitat a la promoció del valencià en els llibrets de falla de la ciutat de València, amb «Miracle!», el llibret coordinat per Vicent Borrego. Així, la comissió queda en primera posició per tercer any consecutiu.

Com es va anunciar ahir, després de Na Jordana han obtingut premi les comissions de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals (2n premi), Reina-Pau-Sant Vicent (3r), Borrull-Socors (4t) i Marqués de Montortal-Bení i Català (5é).

En total, en estos reconeixements -creats en 2018 per a promocionar l'ús del valencià en les publicacions de la capital del Túria-, i junt amb els de les comarques, la Direcció General de Política Lingüística de la Conselleria d'Educació ha establit per a 2020 un total de 105 premis per a llibrets, amb una dotació econòmica en conjunt de 145.000 euros. Per a les comissions de la ciutat de València s'han establit 25 premis, mentre que per a la resta de poblacions són 80 reconeixements.

En tots dos casos, la dotació econòmica és de 5.000 euros per al primer premi, 4.500 euros per al segon premi, 4.000 euros per al tercer premi, 3.500 euros per al quart premi i 3.000 euros per al cinqué premi.