El Museu dels Ciències acollirà a partir d'octubre una exposició interactiva que mesclarà música i ciència. Es tracta de «Play. Ciència i música» produïda pel Parc de les Ciències de Granada en col·laboració amb el Museu Interactiu de la Música de Màlaga (MIMMA).

La mostra aborda les relacions entre les arts i les ciències i ensenya qüestions de física, biologia o matemàtiques a través de la música, al mateix temps que explica la música a través de diferents disciplines científiques.

«Play. Ciència i música», que estarà situada en la primera planta del Museu dels Ciències, mostrarà al públic una àmplia col·lecció històrica d'instruments musicals, espais amb experiències interactives entorn dels processos creatius i cognitius de la música, així com experiències multimèdia.

Veure les cordes vocals en acció, marcar el tempo d'una orquestra, compondre i interpretar amb diferents instruments musicals de corda i percussió, o una arpa virtual són algunes de les propostes de l'exposició que compta a més amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia, del Ministeri de Ciència i Innovació.