L’església dels Jesuïtes a València acollirà quatre concerts en el seu ‘Cicle de Tardor’ que ret homenatge al compositor i organista francés d’origen belga César Franck en el seu 200 aniversari. Una iniciativa, una ferma aposta i un compromís que reunirà artistes de setembre a desembre en la seua segona edició.

Pablo Márquez, director artístic, assegura que «amb el Cicle de Tardor volem donar a conéixer la importància de l’obra de César Franck, un gran compositor que està present en auditoris i sales de tot el món».

El Duo Dalí format pels músics Aida Velert (piano) i Fernando Pascual (violí) actuaran el 30 de setembre a les 20 h; i el pianista francés David Cassan improvisarà un concert mentre es projecta la pel·lícula muda El maquinista de la General de Buster Keaton, el 4 de novembre a les 20 h.

Antonio Galera (piano) i Pablo Márquez (harmònium) interpretaran obres de Franck, Debussy, Vierne, Saint-Saëns i Guilmant, el 25 de novembre a les 20 h; i Adriana Mayer (mezzosoprano) i Carles Budó (forte piano) brindaran el recital Ständchen amb obres de Franz Schubert, el 22 de desembre a les 20 h.

El projecte Cicle de Tardor serà la segona edició del projecte, després del Cicle de Primavera que es va dur a terme en aquest any, que pretén convertir la cèntrica església dels Jesuïtes, en ple procés de restauració, en un espai de referència, obert a diferents propostes artístiques i diverses sensibilitats a la ciutat de València.