Síguenos en redes sociales:

Un concert especial el 10 de març recordarà els 29 anys de la mort d’Ovidi Montllor

El grup Ovidi4 i Toti Soler actuaran al Teatre Calderon d’Alcoi, junt amb Feliu Ventura i Miquel Gil

Un concert especial el 10 de març recordarà els 29 anys de la mort d’Ovidi MontllorL-EMV

El 10 de març es compliran 29 anys de la mort dOvidi Montllor (Alcoi, 1942 - Barcelona, 1995), i el grup Ovidi4 acompanyat de Toti Soler oferiran un concert especial a la ciutat natal del cantautor. Serà al Teatre Calderon d’Alcoi a les 19:00 hores, i a l’escenari estaran acompanyats de Feliu Ventura i Miquel Gil.

La cita posa el punt final a la campanya de finançament col·lectiu del documental "On eres quan hi eres?", dirigit per la filla menuda del cantant, Jana Montllor Blanes.

Un viatge a la memòria íntima de la seva relació a través dels pocs records que té del pare que va perdre quan tenia quinze anys; els objectes que guarda; i el gran arxiu conservat de la seua figura pública. «La raó d’este documental és que necessite conèixer el meu pare, construir-lo més enllà de la figura pública i enfrontar l’absència de manera creativa», explica Jana Montllor.

Després del rodatge a diferents localitzacions —com Barcelona, Palautordera, Alcoi i Palau-Sator—, la producció de La Selva Coop, en coproducció amb 3Cat I el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), es troba en fase de muntatge. La campanya de finançament es desenvolupa amb la col·laboració de la Fundació Coop57.

Pulsa para ver más contenido para ti